perjantai 5. syyskuuta 2014

Kalajoen matka
Lähdimme Oulun linja-auto asemalta bussilla Kalajoelle perjantain 8.8.2014  iltapäivänä. Kun olimme perillä, niin menimme hotellin aulaan ja kirjasimme jokaisen mukana olleen henkilötiedot ylös. Sitten saimme avaimet ja etsimme huoneet. Jakauduimme kahteen huoneeseen ja ohjaajaat oli omissa huoneissaan. Laitoimme bileet pystyyn. Kokoonnuime seuraavaksi Helin huoneeseen ja menimme uimaan. Uinin jälkeen menimkme jälleen Helin huoneeseen ja lähdimme syömään.
Menimme syömään ja kaikki sai mieleistä ruokaa. Sen jälkeen menimme huoneisiin ja lähdimme kävelylle. Sen jälkeen kello oli jo niin paljon että meidän piti kokoontua Helin huoneessa, puhuimme siellä ja suunittelimme huomista päivää. Sitten oli jo aika mennä nukkumaan ja rauhottua.
Lauantaina heräsimme ja puimme päälle, sen jälkeen lähdimme aamupalalle. Menimme heti sen jälkeen kylpylään, uimme ja olimme poreammeessa. sitten saimme uimisesta tarpeeksi ja lähdimme huoneisiin (ylläri). kaikki oltiin samassa huoneessa ja kuuntelimme musiikkia ja tanssimme, tytöt lähtivät käymään hesburgerissa.  Lauantaina oli todella huono sää, satoi ja ukkosti. Me kävimme keilaamassa ja tosi monesti uimassa. Retki oli mukava ja lähtisimme heti uudestaan. Kotiin tultiin sunnuntaina 10.8.2014.  Valitettavasti kuvia Kalajoen reissusta ei tähän löytynyt...  " L, B; ja S "

MIKSI JATKAN KLUBISSA ?
Klubin toiminta on mukavaa ja monipuolista. Mielestäni on kivointa pitää discoja jolloin saa soittaa hyvää musiikkia ! Olin myös koko viime vuoden mukana toiminnassa , ja mielestäni oli mukavaa tehdä töitä, kun palkkio odottaisi, ja tässä tapauksessa se oli pieni reissu jonnekkin yhdessä klubiporukan kanssa. Meitä on tällä hetkellä 7 klubissa ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Lisäksi on 2 ohjaajaa , jotka ovat mukana. Järjestämme discoja noin kerran - kahesti  parissa kuukaudessa. Lisäksi otamme vastaan kahvitustilauksia mm. koululta ja muilta lähi-alueen tapahtumilta. Tapahtumia varten leivomme erinlaisia herkkuja , ja niitä me myymme sitten tapahtumissa. Mielestäni klubitoiminta on kaikinpuolin mukavaa , ja jatkan mielelläni tänäkin vuonna klubissa !  " Yksi nuorista"


Niin, tuostakin reissusta on jo aikaa vierähtänyt. Niin on nopeasti aika mennyt, jos näin menee niin kohtahan on taas uusi kesä!
Nuorisotalolla toimintaa on ollu,-  vaikka täällä kirjoitusosastolla on hiljaiseloa ollutkin. Nuorisotalon ap- ja ip toiminta on jo hyvin asettunut uomiinsa, samoin talotoiminta. Viimeisimpien  viikkojen aikana olemme saaneet   viettää mukavia päiviä  Laanilan hienojen 7- luokkien kanssa. Kiitokset niistä ja tervetuloa muistelemaan ryhmäytyspäiviä talollemme. Nähdäänhän? :) 


Sanginjoki 5.9

Mitä touhutaan?
Kenen jalat?

Muistipeli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti